bg|ru|en

За нас

РЕСТОРАНТ „СЕРДИКА“
представя...
(една изтория започнала преди повече от 2000 години , която продължава и днес...)


Намираме се на специално място, в близост до сърцето на Римска „Сердика“.
На няколко минути от нас са разположени центровете на най-разпространените в света религии : Храм паметник „Св. Неделя“, Католическа енория „Св. Йосиф“, „Бяня Баши джамия“ и Софийската синагога.
За Вашия отдих и спокойствие се грижи нашата градина, (достатъчно отдалечена от шума на голямия град) с изглед към западната порта на античния град „Сердика“...
През историческия поглед на нашето минало Ви пренасяме в нашия модерен салон, който принадлежи на старинна, автентична сграда - архитектурен паметник на културата. Там можем да споделим заедно и най-важните мигове от живота Ви, като Вашия бал, сватба, или кръщенето на Вашето дете.
За Вашия уют се грижи екип от професионалисти, като нашите кулинари са готови да ви пренесат от традиционната българска кухня до класическите европейски и световни специалитети, приготвени с желание, гарнирани с екстракт от вдъхновение и поднесени с усмивка...
От старините до класическия ресторант Ви дели само едно посещение, което заедно ще превърнем в преживяване...
(В стремежа си да Ви накараме да се почувствате обгижени и да усетите уюта на собствения си дом, Ние сме винаги отворени за важите отзиви и предложения...)